Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akik otthon pizzat sutnek...

Akik otthon pizzat sutnek azoknak pizzasutojuk van vagy kemencejuk vagy hogy csinaljak?

Figyelt kérdés
Sima sutoben nem sikerult meg jot itthon sajnos. :(

2018. márc. 4. 21:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Egyszerű, lègkeverèses villanysütőben sütöm tepsiben. Bár szeretnék èn is egy grànitlapot. Pizzasütőm van (lagzira kaptuk) ki se pròbàltam. Tényleg a tèszta a lènyeg. Ha kell recept küldök privàtba. :)
2018. márc. 5. 07:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sütőben sütöm...

Ja és van grillfunkció is a asütőben, ha vékony pizzát sütök, néha azzal szórakozom. De gyorsabb rendesen sütve.

2018. márc. 5. 07:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Sima sütőben. Lapos tepsiben.

Az a titka, hogy kicsit elő kell sütni a tésztát. Aztán rá a feltét.

Így jobb, mint a legtöbb pizzériás.

2018. márc. 5. 08:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szintén gázos sütőben, lapos tepsiben sütőpapíron sütöm, és jól szokott sikerülni.

Hamarosan tesztelhetem az elektromos sütőt is. :)

2018. márc. 5. 09:47
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

A jó pizza titka a nagyon magas hőmérséklet. Nekem elektromos van ott 250 fokot állítok be így 10 perc alatt sül meg. Én vettem egy pizza sütő tepsit, igazából egy kör alakú teflonos lap aminek az alja tele van lyukakkal így az alja is jól megsül.

Nem lesz egy luxus pizza de a tipikus olcsó pizzériák szintjét bőven hozza.

Így néz ki épp tegnap csináltam

[link]

Tészta receptem két ilyen kb 30cm átmérőjű pizzához

500g liszt 2,5-3dl víz 1ek olaj, fél kocka élesztő 1 tk cukor az élesztőhöz 1tk só.

Dagasztás kelesztés nyújtás megkenés kisütés és kész is.

A pizza sütő tepsi kb 1000ft volt az intersparban szerintem minden nagyobb supermarketben van.

2018. márc. 5. 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Elektromos sütőben sütöm, és eddig mindig sikerült. Mi az ami nem jó neked? Nyers marad a tészta? Vagy túl száraz lesz?
2018. márc. 5. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Gázsütőben sütöm, de 250 fokra is fel lehet fűteni.

Én is vagy sütőpapíros tepsiben (ekkor vastagabb lesz, de pl ilyet is szeretnék), vagy nekem is van az az említett lyukacsos , teflonos kerek pizzasütőm, amiben pedig vékony tésztát sütök, mert éppen azt szeretnék.

Nekem is a legegyszerűbb receptem van, de a jó kelesztés nagyon fontos.

2018. márc. 5. 18:41
 18/19 A kérdező kommentje:

Bocsi h ilyen sokara: nekem nem sul at frankon a pizza, mintha nyers lenne meg nemtom, a teszta elcseszett vhogy. Elektromos sutoben, pizzasuto gepben vagy kemenceben tuti sima ugy lenne.

Ez a granitlapos dolog hogy mukodik? Berakod fullos sutesre es a lap ugy atmelegszik h csak na?

2018. márc. 9. 20:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Kerek pizzaformaban probaltam de Az enyem nem lyukacsos
2018. márc. 9. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!