Szeretnék össze gyűjteni néhány olyan ételt, amiből lehet készíteni egy tállal, tányérra, vagy lehet fagyasztani íz, állag és minőség romlás nélkül, de elakadtam a lenti kajáknál. Írnátok párat?
Figyelt kérdés
Amit eddig is készítettem kis adagban az a rakott krumpli, paprikás krumpli, csilis bab, sajtos tészta, makaróni/bolognai, édes tésztát, mákos guba. Tejfölös krumpli leves. "Gyros". Csirkemell valamilyen zöldséggel egybe(karfiol, brokkoli, spenót), fasírt félék. Frissensultek közül csirke comb és szárny, illetve oldalas. Néha fagyasztott dolgok (nuggets, sajttal sonkával töltött hús, etc)
Ezeken kívül húsból max a darált hús jöhet még szóba. A többi alapanyag közül olyanok, amik hagyományosak, nem túl csípős vagy vad ízű. Gyereknek lenne, neki való adagban, más nem eszik belőle, kidobni nem akarom, ezért fontos a mennyiség, vagy a fagyaszthatosag. Köszi ☺️
2019. máj. 7. 14:01
21/21 A kérdező kommentje:
19es: én szigorú diétán vagyok. Elméletileg ehetné, amit én, de ő amúgy is egyszalbel, inkább rendes kalóriadus ételt adok neki.
2019. máj. 7. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!