Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék elmenni néhány jó...

Szeretnék elmenni néhány jó turkálóba vásárolni Pesten! Mondanátok egy turi körutat, hogy esetleg melyikekben érdemes szétnézni, amik közel is vannak egymáshoz és jó cuccok is vannak bennük? Mellényt, farmert és cipőt keresnék.

Figyelt kérdés
Meg légyszi írjátok meg azt is, melyikben mikor van árucsere... ha persze tudjátok. :)

2012. nov. 3. 23:23
 1/5 anonim válasza:

Én a Váci út 114 szám alatt tudok egy nagyon jót. Angyal Ruhabolt a neve. Nem rég nyíltak, és nagyon jó cuccok vannak náluk olcsón. Van vállfás, és turkálós rész.

Kérdeztem, hogy mikor van árucsere, és mondták, hogy folyamatosan raknak ki. Szerintem érdemes oda elnézned!

2012. nov. 4. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 4. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Renoválásbolt,Retrock,Retrock,Sputnyik,Exumálás,Pöpec,Maggies. A címeket a neten megtalálod ;)

amit még dicsérnek: 5.ker Arany János utca 15,17,22

6.ker Nagymező utca 10, 5.ker Baross utca 4,

2012. nov. 4. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, imádok turkálni! :D Van nem egy fölsőm, amit még régen túrtam és mindenki kérdezi, hol veszek ilyen egyedi cuccokat. ;)
2012. nov. 5. 22:52
 5/5 anonim válasza:
en ma voltam upkp-n! :d
2013. júl. 31. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!