Érdemes elkezdenem fekete szappant használni, ha van néhány pattanásom és miteszeres az orrom és az arcom? Valamint azon a részes elég zsíros. Bár egyes részeken viszont száraz, de nem annnyira.
Milyen fekete szappanra gondoltál? Ilcsi?
Mert nekem is zsíros és pattanásos volt az arcom, használom az Ilcsi feketeszappant és még náhány terméket. Szépen helyre tette az arcomat. Még azt elfelejtettm, hogy nekem is vannak miteszereim, de elrre a legjobb megoldás ha rendszeresen jársz kozmetikushoz nagykezelésre. Nincs más megoldás, mert sajna a miteszerek mindig kiújúlnak :S
A kérdésedre a válasz, hogy igen érdemes használnod a fekete szappant, de én az Ilcsire gondoltam, te nem tom mire :D
Köszi!
Igen az Ilcsire gondoltam! :D
És nem szárította ki a bőröd?
Ettől félek..:S
Mondta a kozmetikusom, hogy igen a fekete szapannak szárító hatása van, ezért ajánlotta mellé a zöld szappant, mert azt minden nap lehet használni. Így a fekete szappant heti1x, 2x használom.
Mindennapi használatra a zöld szappant ajánlom neked.
köszi szépen!!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!