Sós karamellás tortát készítettem, a tetejére karamellt szántam, de folyós maradt, miért?
Figyelt kérdés
Hűtőben volt órákon keresztül, viszont nem dermedt rá semennyire a karamell, mit ronthattam el?
A recept habtejszínt és vajat is írt az öntethez, pontosan annyit használtam, mint amennyi a receptben le volt írva.
2019. máj. 5. 11:17
1/7 anonim válasza:
arra tudok gondolni hogy pl. a vaj mennyiséget mėgis elnezted, es többet tettėl bele
2/7 anonim válasza:
Ennek a karamellnek a receptben nem kell megkeményednie
3/7 anonim válasza:
Igen határozottan nem kell megkemènyednie mert ez nem doboscukor ha bármi kèrdèse van valakinek sütès terèn írhat priváltba is nekem cukrász vagyok èrtek valamennyit a sütèshez
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor mit javasoltok, mit csináljak, hogy olyan legyen a teteje mint kb. a mignonnak?
2019. máj. 5. 13:14
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értek a süteményekhez, a mignont csak példának írtam 🙂 Szóval esetleg valami szilárdító ötlete valakinek?"
2019. máj. 5. 14:00
7/7 anonim válasza:
Esetleg tovább kellett volna főzni, hogy besűrűsödjön.
Mivel már ráöntötted a tortára nem sok mindent tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!