Ha főzök vaníliás és karamellás tejet a kisgyerekeimnek, szerintetek ezek elállnak három napig? Pl. Hétfő este megfőzöm, kihűlés után rögtön hűtőbe teszem, odaadhatom nekik csütörtök reggel?
Másnap még esetleg, de harmadnap semmi esetre sem adnám oda.
De eleve nem értem, mire lenne jó, a tejet felmelegíteni max. 5 perc!
Kóstold meg. Ha rossz, akkor savanyú lesz.
De miért nem csinálod frissen. Úgy a legfinomabb. Az oké, hogyha marad, akkor elteszed későbbre vagy másnapra. De minek kell direkt 3 napra előre megfőzni??
Lehet, hogy a tejet felmelegíteni 5 perc, de megfőzni ezeket több idő. Ráadásul nem tudják eldönteni előző este, hogy másnap mit akarnak reggel inni.
Nem bolti ízesített tejről van szó.
Másnap még tuti jó. Nyugodtan főzd meg előző este. De három napra előre.
Arra meg ne szoktasd rá őket, hogy ennyire válogassanak. Azt igyák, amelyik éppen van.
* jaj kimaradt egy szó :D
De NE három napra előre.
Ne tedd ! Nem tudom hány gyermeked van, de egy ízesített tejitalt elkészíteni nem nagy fáradság.
Annyi idő alatt, amíg lehűtöd a 3-4 napra való tejterméket, minden nap frisset is készíthetsz.Nem beszélve arról, hogy teljesen feleslegesen foglalod le a hűtőteret, ami másra sokkal hasznosabb is lehet.
Én nagyon is megértem a kismamákat, elismerem, hogy néha sok, ami sok, de azért nem kell 3 napra előre főzni a kicsiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!