Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha göz felett tejcsokit...

Ha göz felett tejcsokit (nestlé) megolvasztottam - süti bevonása céljából - kihüles után, miért nem dermeg ismét vissza szilárdra?

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább étcsokit érdemes használni.
2015. febr. 13. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Párom nem szereti az étcsokit, ezért a tej. De és az étcsoki visszaköt?
2015. febr. 13. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideig vártál vele?

Szerintem tedd hűtőbe,reggelre csak jó lesz.

Néha nekem is lassan köt meg.

2015. febr. 13. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Kb 20órája csináltam, azóta szabad levegön szárad.

Akkor bizakodom még:)

2015. febr. 14. 00:58
 5/6 anonim ***** válasza:
En be szoktam dugni a fagyóba par percre es kész is 😄
2015. febr. 14. 01:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
tejcsokiból is lehet kapni tortabevonót!
2015. febr. 14. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!