Ha göz felett tejcsokit (nestlé) megolvasztottam - süti bevonása céljából - kihüles után, miért nem dermeg ismét vissza szilárdra?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 19:55
1/6 anonim válasza:
Inkább étcsokit érdemes használni.
2/6 A kérdező kommentje:
Párom nem szereti az étcsokit, ezért a tej. De és az étcsoki visszaköt?
2015. febr. 13. 20:46
3/6 anonim válasza:
Mennyi ideig vártál vele?
Szerintem tedd hűtőbe,reggelre csak jó lesz.
Néha nekem is lassan köt meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Kb 20órája csináltam, azóta szabad levegön szárad.
Akkor bizakodom még:)
2015. febr. 14. 00:58
5/6 anonim válasza:
En be szoktam dugni a fagyóba par percre es kész is 😄
6/6 anonim válasza:
tejcsokiból is lehet kapni tortabevonót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!