A húsvéti menümet még csütörtök péntek szombat délig elkell készítenem. Mit mikor érdemes, hogy legtovább friss maradjon? Persze hűtőben.
Reszelt túrós süti. Foghagymás és pizzás csigák. Csibehúsleves. Rántott gomba. Rántott, dajttal és brokkolival töltött csibemell. Majonézes krumplisaláta.
Azt szeretnwm, hogy szombat délig minden készlegyen. De közben ha vasárnap délben asztalra kerül, ne legyen olyan hatása mint ami egy hetet állt a hűtőben.
Egyedül leszek, segítség nélkül.
Egyetértek az előttem szólókkal. A sütiket megcsinálhatod pénteken bár a kelt tészták sem olyan finomak már harmadnap.
A majonézeskrumpli is elkészülhet pénteken, a csirkemellett betöltheted és jól lezárva állhat a hűtőben. a levesnek sem lesz semmi baja lehűtve, majd melegítve.
De a rántott dolgokat még előre panírozni sem jó, mert a hűtőben átázik a prézli és sütés közben lemászik a panír róluk.Azok kizárólag frissen jók.Ezek helyett kellene valamit kitalálni, vagy tényleg korán felkelni és bepanírozni, hogy délben kisüthesd.
Ez elkeserített :-(
Egyébként csakis vasárnap ebéd lesz ebből.
A csigák fagyasztott leveles tésztából lesznem. Szerintem azt és a sütit pénteken készítem.
A salátát levest szombatom délelőtt.
A rántott dolgokat :-( muszáj lesz akkor vasárnap. :-(
Ezt már írtam neked, hogy az úgy jó.
még egy ötletem van, de csak a karfiolra és a sajtra, mert ezeket már kipróbáltam és fagyosan is lehet kapni.
Ma a karfiolt és sajtot (duplán ) bepanírozod és lefagyasztod. vasárnap fagyosan forró, majd kicsit mérsékelten meleg zsiradékban frissen kisütöd.
Sós rudacska receptem van még, ami nagyon sokáig eláll, ha gondolod, később leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!