Miért nem sikerült a profiterol amit készítettem?
Vajjal jobb lesz, mint margarinnal vagy mas zsiradékkal.
Peppe? Szerintem ott lesz a baj.
Legtöbb sütinel csak erzésre adom az alapanyagokat, de egetett tésztánal mindig pontosan.
Vizet vajat forrásik főzöm, kis adagokbak folyamatosan szoktam kis szitán at belekeverni. Ha az össze benne van, adiig kevergetem, míg egy kicsit keményes egybefüggő masszával valik, ami elválik az edény falatól. Aztán egy rövid ideig hagyom "hülni" egyesével alaposan belekeverem (nagyon gyorsan) a tojásokat. Ez is összeáll es elválik az edénytől. (Vannak, akik kezi mixerrel keverik a tojásokat bele.)
Nekem eddig csak egyszer nem sikerült tìzből, mert ott a tojásből rántotta lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!