Készítettél már valaki profiterolt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok? Nekem elég nehéznek tűnik. Megéri elkészíteni vagy maradjak a bolti változatnál?
2017. szept. 18. 21:08
1/3 anonim 



válasza:





Szia, szerintem nem nehéz, csak picit trükkös, de ha követed a recept pontjait, semmi gond nincs vele. Egyáltalán nem olyan, mint pl. egy leveles tészta vagy egy croissant (ezeket én inkább boltban veszem meg), sőt a piskótánál is könnyebb (legalábbis azt én mindig elbaltázom, de lehet, h másoknak könnyű).
A krém pedig hogy mit raksz bele, csak a fantáziádra hagyatkozz, lehet egyszerű is, lehet főzős krém, puding, bármi.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszod! Ez elég jól hangzik, kinézetre "elég nehéznek" tűnt. Én úgy szeretem, hogy a krém (belül) tejszínhab, kívül pedig nutellás, vagy csokis.
2017. szept. 18. 21:23
3/3 anonim 



válasza:





A valódi profiterol belső krémje nem sima tejszínhab, hanem fehércsoki és habtejszín 1:1 arányú összeolvasztott elegye, amit hidegen habosítanak ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!