Sajtos perecet (kiszúróst) készítettem, nagyon finom ropogós lett. Hogyan tároljam?
Minden sütit akár sós , akár édes, csak teljesen kihűlt állapotban lehet bedobozolni.Akkor is érdemes alul felül papírtörlőt tenni alá, ha még némi pára keletkezne, azt ezek felszívják.
Most már csak annyit tehetsz, hogy kínálás előtt 1-2 percre megmikrózod, de azt el is kell fogyasztani, mert egyébként kiszárad nagyon.
Azt már mindegy, hogyan tárolod, ha egyszer megszikkadt, az már úgy marad.
Mi általában zacskóban tartjuk (nem nejlon, hanem az a teljesen átlátszó, keményebb süteményes zacsi), összekötve zsinórral, persze csak akkor tesszük bele, ha már biztosan teljesen kihűlt. Viszont abban valamennyire szellőzik.
Vagy pedig a tálban hagyjuk és letakarjuk szalvétával, de azt csak akkor, ha vendégeket várunk és hamar fel lesz kínálva.
Műanyag dobozban egyszer utaztattuk, azt is kibírta, nem tudom, mi lehetett a baj nálad... talán mégsem hűlt ki teljesen az összes, vagy vizes maradt a doboz, vagy a fém miatt...
Most először csináltad? Lehet, hogy eleve olyan recept, ami 1 nap után már nem ropogós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!