1 éve lejárt ealr grey teát még megihatom? Még kibontva se volt, most megtettem, jól néz ki, illata finom,1 filterből készítettem teát, jó az íze. Csak aggaszt, hogy van ilyen, hogy minőségét megőrzi, nem tudtam, hogy meg tud romlani!
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 13:44
1/13 anonim válasza:
sztem semmi baja. a cukorra is rá van írva...
2/13 A kérdező kommentje:
Tényleg? Durva... Vki ivott már lejárt teát? Lett baja? Én most próbálom ki!
2012. aug. 8. 13:51
4/13 A kérdező kommentje:
Szerinted mi baja lehet? Mert én el nem tudom képzelni...
2012. aug. 8. 13:54
5/13 intrepid válasza:
Nem ázott el, nem nedvesedett meg? Akkor szerinted mi baja lehet neki? Maximum enyhébb az aromája, de ha nem bízol ebben, akkor igyál 1-2 kortyot, várd meg a holnapot, ha nem lesz WC-re szaladgálás, akkor jó a tea.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek!
2012. aug. 8. 13:57
7/13 anonim válasza:
nyugi, a teafű nem tud megromlani
ha nem molyosodott meg, akkor semmi gond
tuti nem lesz tőle semmi bajod
természetes, hogy rá van írva, meddig őrzi meg a minőségét - mindenre rá kell írni, ez a gyártó érdeke is, mert így könnyebben megússza az esetleges reklamációkat
szóval a teád jó, fogyasztható, maximum annyi történt vele, hogy picit veszített a minőségéből (ebben az esetben az ízéből) - magyarán kicsit kevésbé intenzív lehet(!) az íze, mintha 1 évvel ezelőtt használtad volna fel
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! Volt rajta műanyag csomagolás, gondolom így nem érte külső hatás, és talán ezért maradt meg a jó íze, én legalábbis nem érzem, hogy rosszabb lenne!
2012. aug. 8. 14:11
9/13 anonim válasza:
gondolj arra, h mennyit utazhatott a tea régen angliáig a gyarmatokról:) mivel nincs benne nedvesség, ugye száraz teafű, így nincs benne anyagcserefolyamat...meg csomagolva volt, és nem ázott meg stb... az a tea kiváló:)
10/13 anonim válasza:
Nyugi, én ittam már 3 éve lejárt teát is. Nem érte semmi olyan hatás amitől megromolhatott volna, a kinézete alapján is jó volt (szálas). Nem volt tőle semmi bajom, pedig nagyon érzékeny a szervezetem mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!