1 éve lejárt ealr grey teát még megihatom? Még kibontva se volt, most megtettem, jól néz ki, illata finom,1 filterből készítettem teát, jó az íze. Csak aggaszt, hogy van ilyen, hogy minőségét megőrzi, nem tudtam, hogy meg tud romlani!
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 13:44
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!
2012. aug. 8. 16:42
12/13 anonim válasza:
Nyugodtan megihatod,én másnaposan '98-as zacskós levest ettem meg tavalyelőtt.
13/13 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz,lett tőle szerintem,a lejárati idő általában nem egyezik meg a szavatossági idővel,még a joghurtok is a lejárati idő után 1 hétig fogyaszthatóak ha megfelelően vannak tárolva.Papírszalvétán is láttam lejárati időt már,az sem tud megromlani...Azért van hogy a boltban addig tarthatják a polcon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!