Készítettem egy nagy adag káposztasalátát mit főzzek mellé?
Akkor én krumplistésztára szavazok, vagy esetleg tócsnira.
A krumlistésztába még a paparikáskrumplis szakaszban szoktam egy darabka puha füstölt kolbászt tenni, és utána összetörni a krumplit. A tócsnit is nagyon feldobja egy kevés kolbász .Látom nem vagytok vegetáriánusok, azért is merem ajánlani, hogy ezek az egyszerű ételek nagyon jól ízesíthetők egy kis plusz hozzávalóval.Káposztasalátával kifejezetten finomak lennének.
Semmit :D Komolyan, én úgy indítok, hogy megcsinálom, aztán míg kitalálom, mi legyen hozzá, a negyedét elnassolom, mert ízlik. :)
A tészta ehhez nem megy, szerintem, én sülttel, vagy pörkölttel tudom elképzelni - esetleg rántott ez-azzal.
Krumpliból paprikás krumpli kolbásszal - szerintem ezzel még vállalható, vaaagy inkább krumplikása (lesütött).
Mama mindig azt csinált a káposztasalátához, és imádtam. Jó borsos-lepirított kását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!