Melyik kolbászból a legfinomabb a rakott krumpli?
Figyelt kérdés
Olyan a jó, amelyik finom kolbászlevet enged sütés közben és abban párolódik át a krumpli meg a tojás. De pontosan melyik kolbászfajta az? (most csináltam egy tálnyit, de indulhatnék vele a legrosszabb rakott krumpli díjárt. Íztelen, a krumpliból aláfőtt valami színtelen lé, vagyis ehetetlen.)2019. máj. 1. 18:26
11/11 anonim válasza:
Úgy szoktam, hogy a kolbászt felkarikázom teszek hozzá zsiradékot és összesütöm. Így rétegezem krumpli tojás. Fennmaradt zsiragékkal összekeverte a tejfölt, amit a rétegek közé is rakok nemcsak a tetejére. Ha nagyon vizes lett függhet a krumplitól is. Az újkrumpliból készült rakott krumpli vizet enged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!