Melyik a legfinomabb chips?! Ti melyiket szoktátok venni?! Melyik gyártó milyen izu termékét?!
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon régen ettem chipset,viszont most kedvem támadt hozzá, de nem tudom melyiket vegyem, melyiknek van jó íze!?! Légyszi segítsetek! Kosziii!!!2016. aug. 30. 19:01
1/18 anonim válasza:
chio sós
chio flips (mogyorós) - ilyet mostanában nem láttam :(
mást nem nagyon szeretek, nem vagyok egy nagy chips evő
2/18 anonim válasza:
Lays Bugles Nacho Cheese ízesítésben és a piri piris.
3/18 anonim válasza:
Chio sóst, és a földimogyorós chipseket általában szeretem, de a legjobb, a Guinness chips
4/18 anonim válasza:
Hagymás tejfölös nálam a favorit továbbra is.
Chio, lays
6/18 anonim válasza:
Tesco Finest sima sós csipszét szeretem a legjobban. Nem olcsó, de isteni. A többi nekem nem jön be annyira. Igazából nem vagyok nagy csipszed, de ezt az egyet nem bírom nem megenni.
Ez az:
Lehet, hogy más ízekben is nagyon jó, de én csak a sima sósat szoktam venni.
7/18 anonim válasza:
Sajnos, ez a tescós 699 Ft egy 175 grammos, szóval szinte a duplája az ára a Chiónak, de tényleg megéri kipróbálni, mert nagyon finom.
8/18 Malanana válasza:
Chips mániás vagyok kiskorom ota sajna szerelmem a chips...
Kedvencem a lays hagymás-tejfölös és a pombear maci paprikás chips
De amit igy megtudok kivánni az a Lidlben lévö hagymássajtos chips
Minden chips finom csak a tescos deluxe feketezacskosok nem...és az ecetesek pfáj
9/18 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy csak a tescós fekete jó, a többi tocsog az olajban.
10/18 Malanana válasza:
Hát a libásat ettem meg a söröset nagyon elromtotta a gyomrom de a tesco mellett szolva a sima fehérzacskos sos chipsük isteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!