Találtam egy hajszálat a müzlimben. Beperelhetem a
gyártót?
Figyelt kérdés
Este van unatkozok és az előbb ettem egy kis müzlit. Most találtam benne egy hajszálat. Most bontottam a zacskót. Fekete rövid hajszál, látszik a hajhagyma is. Be lehet ezért perelni a gyártót? Vagy esetleg a boltot?
Persze. Sok szerencset talalni egy ugyvedet aki ezt vallalja es bizonyitja, hogy a muzlisek hibaztak es nem te raktad bele direkt.
2016. aug. 19. 04:58
2/12 anonim válasza:
Csak azert mert unatkozol vagy ilyen rossz indulatu? Ez miért okozna nekwd örömet?
2016. aug. 19. 06:21
3/12 anonim válasza:
Mindenképpen pereld be!
Ajánlott olyan ügyvéddel, aki sok pert nyert már, mert jó sokat lehet ebből az ügyből kaszálni.
Nagyon fontos, hogy a mai világban ne lehessen hajszálas müzlit adni unatkozó embereknek. Sőt! Ha ez lenne a kampány szövege az egyik pártnak, sokkal több szavazót nyerne, a munkahelyen teremtőkkel szemben, hiszen sokkal fontosabb az unatkozó emberek hajszál mentes müzlie előbbre viszi a világot!
Ha én lennék az ügyvéded, egy palotát ajánlanék fel a Hárshegyen teljes ellátással, ha hajlandó vagy ezt írásban kinyilatkoztatni.
2016. aug. 19. 06:32
4/12 anonim válasza:
Coop sonkában csont darabok voltak.
Szépen eltussolták, hogy náluk ilyen nem fordulhat elő. Persze semmit nem tettek ügyvédi fahszkodáson kívül azért, hogy többet ne fordulhasson elő.
A saját hajszálad miatt perelni ... Te aztán igazi unatkozó semmirekellő lehetsz!
2016. aug. 19. 06:34
5/12 anonim válasza:
természetesen perelheted, de előtte hallgass egy kis Europa Kiadót: "nem veszthetek, nem nyerhetek, ha nem leszek, hát nem leszek"
2016. aug. 19. 07:47
6/12 anonim válasza:
Látszik, hogy unatkozol.
2016. aug. 19. 08:00
7/12 anonim válasza:
Beperelheted, csak számold bele a tárgyalások meg az ügyvéd díját, mert 100%, hogy vesztenél.
2016. aug. 19. 09:32
8/12 anonim válasza:
Írhatsz nekik egy e-mailt, de perelni nem érdemes.
2016. aug. 19. 09:36
9/12 anonim válasza:
Annyit tehetnél,hogy lefényképezed amint benne van a müzlibe és a dobozon található címre levelet írni, fotót mellékelni és a gyártó címére elküldeni.
2016. aug. 19. 10:24
10/12 anonim válasza:
#9: naív vagy! Úgy elküldenek a f*ba ilyenkor a magyar gyártók, hogy esélyed nincs arra, hogy jó szándékkal jelezd a hibát és esélyt adj arra, hogy javítsanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!