Mit csináltok, ha hajszálat találtok az ételetekben? (lent)
Figyelt kérdés
1. az egyik barátodnál
2. családi ünnepen
3. egy étteremben
2012. aug. 26. 19:40
1/10 anonim válasza:
1.kiveszem eldobom
2.kiveszem eldobom
3.kiveszem eldobom
Én már csak ilyen vagyok:)
2/10 anonim válasza:
Viccesen megjegyzem majd kidobom a hajszálat,tök mindegy hol vagyok
3/10 anonim válasza:
1-2 kiveszem és eldobom.
3. nem eszek tovább. Azért vadidegen meg ki tudja h tényleg haj-e. dolgozott ismerősöm étteremben és hát....
4/10 anonim válasza:
1-2. Valószínűleg eldobom
3. Szólok a pincérnek.
5/10 anonim válasza:
1-2 kiveszem eldobom
3. "megnézem" hogy nem e az enyém ha nem akkor szólok a pincérnek
6/10 anonim válasza:
Mindhárom esetben kiveszem és kidobom. Gusztustalan, az tény, de emberi dolog, hogy valakinek beleesik a haja. Még az is lehet, hogy a sajátom. Étteremben sem csinálok ebből problémát, nyilván nem direkt rázzák bele a hajukat. Dolgoztam én is étteremben, némelyek akkora patáliát voltak képesek csapni ebből, sosem értettem, hogy miért.
7/10 anonim válasza:
Kiveszem,eldobom. Én cukrászdában dolgoztam,ahol velem is előfordult sajnos,hogy krémek keverésénél észrevettem,hogy hajszál van benne annak ellenére,hogy össze volt fogva a hajam és sapi is volt rajtam. Rossz érzéssel töltött el,de ez tényleg előfordul. Az is lehet,hogy a ruhájáról került oda. Balhét nem csinálnék belőle,főleg a barátomnál vagy családtagnál,mert azzal nagyon megbántanám őket. Gondolom nem direkt tette bele,akkor meg minek okozzak neki kellemetlenséget emiatt? Étteremben se szólnék,mert mint az előttem válaszoló írta: biztos nem direkt tette oda ő se.
8/10 anonim válasza:
Mert ki tudja kinek a zsíros, korpás haja került a te ételedbe, ha nem a tiéd...
9/10 anonim válasza:
Itthon szó nélkül kiveszem. Másnál se hisztiznék, ahogy magamat ismerem.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Mentek a pacsik! :)
2012. aug. 26. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!