Miért a legfinomabb ételek a leghizlalóbbak?
Na ezért csináljuk házilag, és máris feleannyi...ugyanígy a pizza is stb. Ráadásul otthon készítheted teljes kiőrlésű lisztből is a zsemlét.
Amúgy 600 kcal egy ebédnek teljesen megfelel, ha mellé nem eszel mást és normálisan reggelizel-vacsorázol.
Az alap kijelentéssel viszont nem tudok egyetérteni, mert ízlés kérdése kinek mi a finom. Az én kedvenc ételeim egyáltalán nem hizlalóak, nem szeretem a zsíros ételeket, sem a mű vagy félkész kajákat.
Valószínűleg azért, mert a zsír kihozza, gazdagítja az ízeket, a édes íz pedig már az anyatejtől kezdve a pozitív érzelmekkel, gondoskodással társul. Ez szerintem még evolúciós eredetű, az őseinknek sok kalóriát kellett bevinniük a túléléshez.
De manapság egyre több ember számára inkább a reformkonyha jelenti a kellemes ízvilágot.
3. Nem csoda, csak ész kell hozzá, de látom neked abból nincs sok :)
Ha otthon készíted a zsemlét mint mi pl. teljes kiőrlésű vagy maglisztből, a pizzát is, jelentősen csökken a kalóriatartalma.
Egy előre csomagolt hamburgerzsemle önmagában majdhogynem 400kcal (pont nemrég néztem). Egy otthon készített zsemle bőven 100 alatt van.
Na mindegy, aki hülye annak hiába magyarázok :)
Neked komolyan a szádba kell rágni, hogy az előre elkészített, csomagolt termékeknek nem a fehér liszttől nagy a kalóriatartalmuk, hanem a gyártáskor felhasznált egyéb dolgoktól, amik házilag nem kerülnek bele? Pl. cukor,pálmazsír, egyéb adalékanyagok??
Legközelebb ha nem értesz valamihez, legalább ne szólalj meg...
"Milyen cukor?? Milyen pálmazsír??
Ha bemegyek egy hamburgereshez hol lesz ott a hamburgerben cukor meg pálmazsír te nagyon hülye?"
Már az első kommentemben is írtam, hogy a BOLTI HAMBURGER ZSEMLÉRŐL BESZÉLEK. Ha nem tudsz olvasni sem, minek vitatkozol te nyomorék?
Bocs, a 2.-ban írtam de ez nem változtat azon, hogy nyomorék vagy és olvasni sem tudsz :)
Eddig egyetlen ellenérvet sem tudtál felhozni, csak minden újabb érvbe/ténybe belekötöttél agresszív, alpári módon. Ez pont arról tanúskodik, hogy fingod nincs arról, amiről beszélsz.
Találj magadnak valami jobb elfoglaltságot, én leszarom mit csinálsz, innentől ignorálom a hülyeségedet. Még arra sem vagy méltó, hogy elolvassam ezt a sok baromságot, amit idehánysz.
Én puszta jóindulatból írtam a kérdezőnek, hogy sokkal egészségesebben is el lehet készíteni ezeket az ételeket. Te a kérdésre NEM IS VÁLASZOLTÁL, csak nekiálltál kötekedni. Nézz kicsit magadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!