Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legfinomabb chips?!...

Melyik a legfinomabb chips?! Ti melyiket szoktátok venni?! Melyik gyártó milyen izu termékét?!

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon régen ettem chipset,viszont most kedvem támadt hozzá, de nem tudom melyiket vegyem, melyiknek van jó íze!?! Légyszi segítsetek! Kosziii!!!

2016. aug. 30. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos, ez a tescós 699 Ft egy 175 grammos, szóval szinte a duplája az ára a Chiónak"

Ez azért nem igaz. Maximum a kiszacskós chionak lenne a duplája, de abban felannyi SINCS.

Tescoban:

[link] 499 Ft/150g

[link] szintén 499 Ft/150g (most AKCIÓSAN 399)

Tehát akció nélkül ugyanannyiba kerül.

----

De egyébként csatlakozom hozzád, a Tesco Finest chipsek szerintem is jók. Tesconál maradva: régebben volt Kettle chips a tescoban: [link] Ebből az édes chilist nagyon szerettem, de ez tényleg nagyon drága volt.

Lay'sből a piri-piri nekem is nagy kedvencem, illetve a lime-os-chilis is.

2016. aug. 31. 10:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Nagyon koszonom a kedvességeteket és a segítókészségeteket, aranyosak vagytok!:))
2016. aug. 31. 14:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Régen, én egyszer-egyszer a Pringles dobozos chipsét vettem es az nagyon ízlett. Nam tudjátok, hogy még mindig ugyan olyan finom-e az, vagy leromlott a minosége?!
2016. aug. 31. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen volt régen. Én jobban szeretem a hagyományos chipseket.

Amikor kicsit rákattantam a pringlesre és társaira, akkor a Spar-os, paprikás ízű utánzata ízlett nekem. A Tesco-s utánzatok szerintem gagyik.

2016. aug. 31. 15:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok egy nagy chipses. Kb. 3 fajta van, amit megeszek:

hagymás-tejfölös és sós hagyományos Chio, baconös Pringles

2016. szept. 2. 16:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon koszonom a segítségeteket!:))
2016. szept. 2. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Chio

Sós

2018. nov. 14. 16:27
 18/18 anonim válasza:
chio sajtos,chio sós, lays sós ezek jönnek be legjöbban
2019. márc. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!