Melyik kolbászból a legfinomabb a rakott krumpli?
Figyelt kérdés
Olyan a jó, amelyik finom kolbászlevet enged sütés közben és abban párolódik át a krumpli meg a tojás. De pontosan melyik kolbászfajta az? (most csináltam egy tálnyit, de indulhatnék vele a legrosszabb rakott krumpli díjárt. Íztelen, a krumpliból aláfőtt valami színtelen lé, vagyis ehetetlen.)2019. máj. 1. 18:26
2/11 anonim válasza:
Épp ma sütöttem rakott krumplit gyulai kolbászból. Finom volt, el is fogyott az egész tepsivel.
3/11 anonim válasza:
Amilyen kolbászt szeretsz, s jó az állaga.
4/11 anonim válasza:
Lángolt, vagy puhább parasztkolbász. Ha csípős, még jobb. De szerintem a krumpli dönti el hogy milyen lesz. A legjobb földek komárom-kisbér-oroszlány környékén vannak, ott isteni a krumpli.
5/11 anonim válasza:
Parasztkolbászból, az nagyon bőséges levet enged.
6/11 anonim válasza:
Házi füstölt kolbi, ami kicsit csípős
7/11 anonim válasza:
B...ik a kolbász levet engedni! A rakott krumpli "leve" a jó tejfölből lesz. Ha olyan nincs, tejföl és tejszín keveréke is megfelel.
9/11 anonim válasza:
Jóféle tanyasi füstölt kolbászból. Üzletben még nem találtam jót.
10/11 anonim válasza:
Mi is lángolt parasztkolbászból szoktuk, finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!