Mi történik és miért nem jó ha egy sonkát túlfőzzünk?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 18:10
3/3 anonim válasza:
Ha bármit túlfőzünk, akkor pocsék lesz!
Legyen az egy tészta, vagy pörkölt, netán lecsó.
Ez a sonkára is érvényes, hogy ne egy lottyadt massza legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!