Mi történik, ha forró ételt teszek a hűtőbe?
Mennem kell dolgozni, az ebéd meg még nem hűlt ki, az alja még elég meleg.
Mi lesz, ha berakom így a hűtőbe? Tudom, hogy nem javasolt, de energiatakarékossági okokból csak, vagy lesz valami baja a hűtőnek? Vagy a kajának?
Kint nem hagynám, mert 5-6 órát legalább még nem ér haza senki a családból, és tejfölös-tejszínes-sajtos cucc, annak nem annyira tesz jót. Meg van egy macska is, és alapból nem tolvaj, de ha ott hagyom a nagy tál kaját a tűzhelyen, hát nyilván meglesz a csábítás, egyedül itthon.
Semmi baja nem lesz ha kiteszed a hidegre, nem a hűtőbe.
Annyi időt kibír.
"Semmi baja nem lesz ha kiteszed a hidegre"
Lógassam ki az ablakon, vagy hogy gondoltad? :D Nyilván, ha hideg lenne a konyhában, nem merülne fel a dolog (illetve de, mert mint írtam, macska is van), de elsősorban a minőségromlás miatt merült fel a kérdés.
Úgyhogy a téma még mindig adott: mi baja lesz a hűtőnek és/vagy a kajának, ha melegen dugom be?
És mi honnan tudjuk, hogy neked nincs erkélyed, ahova kiteheted? Szerinted odalátunk hozzád :D Te jó ég!
Melegen semmi baja nem lesz. De forrón tuti totál gőzös, párás lesz, a kaja meg vizes lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!