Mi történik, ha forró ételt teszek a hűtőbe?
Mennem kell dolgozni, az ebéd meg még nem hűlt ki, az alja még elég meleg.
Mi lesz, ha berakom így a hűtőbe? Tudom, hogy nem javasolt, de energiatakarékossági okokból csak, vagy lesz valami baja a hűtőnek? Vagy a kajának?
Kint nem hagynám, mert 5-6 órát legalább még nem ér haza senki a családból, és tejfölös-tejszínes-sajtos cucc, annak nem annyira tesz jót. Meg van egy macska is, és alapból nem tolvaj, de ha ott hagyom a nagy tál kaját a tűzhelyen, hát nyilván meglesz a csábítás, egyedül itthon.
"Miért nem lehet egy lábost vízbe tenni?"
Mondjuk azért, mert nem lábos :D Mikor valaki ezt dobta fel az elején, írtam is.
Az ablak sem lett volna megoldás sajnos, az összes hálóval fedett, nincs hová kilógatni.
Egyébként meg voltam olyan rafkós, hogy akkor írtam ki a kérdést, mikor frissen kivettem a sütőből a tálat ^_^, tudva, hogy mivel későn lett kész, nem fog kihűlni, amíg indulok. Meg feltételeztem, hogy mivel ez itt nem chat, hanem fórum, nem várhatok választ tíz perc alatt :D
Remélem, mindenre sikerült megfelelni. Azért nem gondoltam volna, hogy egy szimpla kérdés ekkora indulatokat fog kiváltani...
Köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!