Mi történik, ha a házi majonézt nem olívaolajjal készítem, hanem sima, napraforgó olajjal?
Figyelt kérdés
Csak az íze lesz más?2018. nov. 8. 11:05
1/7 anonim válasza:
Csak az íze lesz más. Hozzáteszem a legtöbben sima napraforgóolajjal csinálják, nem olívával.
2/7 anonim válasza:
Az is megfelel a célnak. Pár évtizede itthon nem volt elterjedt az olívaolaj, sima napraforgó olajjal készítették. Szerintem a készítők is azért tettek olívát, mert az egészségesebb elvileg.
3/7 anonim válasza:
Soha nem készítettem olivaolajjal és mindig szuper volt.
4/7 anonim válasza:
A majonéz nem olivaolajjal készült eredetileg, hanem napraforgóolajjal! (Nézz utána Gundel, Ínyesmester stb könyveiben!)
5/7 anonim válasza:
4
HIDEGEN SAJTOLT napraforgóolajjal készül, nem pedig ezzel az iparival, tekintette arra, hogy hideg mártáshoz igényes konyha finomított olajat nem használ ÉS 1806-ban találták fel.
Kérdező: kicsit kevésbé lesz egészséges, semlegesebb lesz az íze, ennyi.
6/7 anonim válasza:
Kérdező, mindig napraforgó olajjal készítem, és teljesen finom.
7/7 anonim válasza:
Ehhez pont nem szükséges az olíva, lehet jobb fajta napraforgó is. Más lesz az íze, kissé az állaga is, és nem annyira egészséges, de teljesen vállalható, sőt. Mint többen írták, a legtöbben eleve így készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!