Üdv! Mi történik ha be teszem a frissen kivett pékárút a mélyhütőből a mikróba?
Első:😁
Miért füstölne amúgy? Kiolvad, olyan lesz, mintha frissen sült volna. Csak ne túl sok időre tedd be.
MItöl füstölne? A füsthoz égés kell, a fagyos zsömle meg nehezen gyullad meg:)
Ha nem túl magas fokozatra teszed, illetve nem túl sokáig, akkor kiolvad és friss zsömle lesz belöle, ha túl magas fokozaton vagy túl sok ideig melegíted, akkor száraz zsömle lesz.
Esetleg ha fél óráig mikrózod, akkor tud megégni, de ez nem a fagyasztott miatt, hanem mert túlmelegszik, ez a nem fagyasztott étellel ugyanígy megtörténhet.
Kiolvad.
Én mindig így csinálom. Nagybevásárlásnál veszünk sok kenyeret, zsemlét, kiflit...stb, és megy a fagyóba. Ha elfelejtem időben kivenni, hogy kiolvadjon, akkor mindig mikróban olvasztom.
Nem is értem, hogy jut eszedbe, hogy füstöli fog. Szeronted mitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!