Meddig jó a fagyasztott sertéshús, ha kivesszük a mélyhűtőből?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt vettem ki a mélyhűtőből, letettem a hűtőbe (sertés dióról van szó), majd tegnap csak késő este tudtam nekiállni bepácolni (addig sajnos benne volt a hús a zacskóba, úgy, ahogy a mélyhűtőből kivettem), a szélei már sötétek voltak, ezeket levágtam, ahogy tudtam, és úgy pácoltam be, most sül. Motoszkál bennem azért valami, hogy nehogy mégse legyen jó. Ti mit tennétek, megennétek?2017. aug. 2. 20:38
1/3 anonim válasza:
Érződik rajta sülve is, ha nem jó. Ha nem volt semmi szaga, akkor ehető. Ha frissen lett lefagyasztva, akkor ennyi időt kibír.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Frissen lett lefagyasztva, csak a szélein voltak sötétebb foltok, azoknak volt egy már nem friss szaga, ezeket igyekeztem levágni.
2017. aug. 2. 21:06
3/3 anonim válasza:
Ha hűtőben volt, elvileg simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!