Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig jó a fagyasztott...

Meddig jó a fagyasztott sertéshús, ha kivesszük a mélyhűtőből?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt vettem ki a mélyhűtőből, letettem a hűtőbe (sertés dióról van szó), majd tegnap csak késő este tudtam nekiállni bepácolni (addig sajnos benne volt a hús a zacskóba, úgy, ahogy a mélyhűtőből kivettem), a szélei már sötétek voltak, ezeket levágtam, ahogy tudtam, és úgy pácoltam be, most sül. Motoszkál bennem azért valami, hogy nehogy mégse legyen jó. Ti mit tennétek, megennétek?
2017. aug. 2. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Érződik rajta sülve is, ha nem jó. Ha nem volt semmi szaga, akkor ehető. Ha frissen lett lefagyasztva, akkor ennyi időt kibír.
2017. aug. 2. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Frissen lett lefagyasztva, csak a szélein voltak sötétebb foltok, azoknak volt egy már nem friss szaga, ezeket igyekeztem levágni.
2017. aug. 2. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha hűtőben volt, elvileg simán jó.
2017. aug. 3. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!