Fagyasztott pisztráng elkészíthető még sült pisztrángnak? Vagy nem lesz ugyanolyan finom, mint ha frissen készíted (tehát csak hűtött formában volt előtte)?
Figyelt kérdés
Érdemes vele bajlódni vagy inkább dobjam ki? Köszönöm szépen előre is!2017. jún. 24. 22:55
1/4 anonim válasza:
Ugyanolyan nem lesz, de azért még bőven ehető kaja, elég brutál pazarlás lenne kidobni. Semmi baja. Sózd be, egy ág rozmaring és némi citromkarika a pocakjába, és mehet sülni.
2/4 anonim válasza:
amikor a hal kienged, a hasüregét sózom, picit borsozom, megtömködöm citromdarabkákkal és tisztított, szeletelt vöröshagyma-karikákkal. Kívülről alul-felül behintem halfűszer-keverékkel, aztán jó tágas, kicsit kiolajozott alufólia-darabba csomagolva előmelegített sütőbe teszem. Kb. 20 perc múlva kibontom a fóliából (óvatosan, nehogy szétessen, mert már megpuhult!), és kicsit még pirítom a bőrét a sütőben. citrommal, borsós kukoricával és sült krumplival isteni finom.
3/4 anonim válasza:
Teljes értékű a fagyasztott pisztráng is,bátran használd fel úgy, ahogy eddig szoktad frissből.
A fentebb írt recept nagyon jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hozzászólásokat, a recept pedig nagyon jó, ki fogom próbálni :)
2017. jún. 25. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!