Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Előre panírozott, fagyasztott...

Előre panírozott, fagyasztott halfilé, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Szóval az olaj forró,el is lepi rendesen a halat,de mégis mikor venném ki a frítőzből szétmállik az egész,megforditani is alig lehet. Ti hogy csináljátok?
2017. jún. 3. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Már sehogy sem csináljuk :) Sajnos ezek annyira telítve vannak jéggel, hogy széttrancsírozza a halhúst, és csak ilyen széteső izé marad belőle. A megoldás a prémium kategóriás termék lehetne, de olyat nem ismerek. (nem, az Iglo nem az) Tehát a hiba nem benned van, hanem a megásárolt termékben.
2017. jún. 3. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
Olcsó hal, csomó vizet "hozzáadnak", hogy súlyra meglegyen.
2017. jún. 3. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
46%

Lapáttal fordítod, lapáttal veszed ki, szépen alányúlva.


Mindkét előttem levő válaszolónak igaza van, egy ökör, aki lepontozta őket! :))

Nyugi, le fog engemet is, de a lényegen akkor sem fog változtatni semmit.

2017. jún. 4. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!