Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi történik a sütikkel, amik...

Mi történik a sütikkel, amik nem fogynak el a cukrászdában?

Figyelt kérdés

Ott a vitrin, tele sürikkel.

Amit nem vesznek meg, meddig marad ott? És utána mi lesz vele?


2019. jan. 31. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Kidobják.
2019. jan. 31. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Habos dolgokat kidobják esetleg leakciózzák , a csokis tartósabbak meg a zserbó linzer évtizedeket van hűtve . Ezek még használhatók kókuszgolyóba meg rumos puncs szeletekbe .... De a leakciózás sem bevett dolog szinte pár helyen még pékségekben sem , értelmesebb lenne fél harmad áron kiszórni mintsem zsákokba meg kukákba hajítani .
2019. jan. 31. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem sok helyen megeszik a dolgozok, de erdemesebb lenne hajlektalanoknak adni.
2019. jan. 31. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos a melósokkal is kifizettetik olcsóbban ritkán adakoznak .... Tapasztalat rokon - ismerős volt alkalmazott pár helyen . A hajléktalan meg rászoruló kérdés kemény mert ha maradék akkor külön kell kezelni és ha baj lesz akkor botrány egyéb probléma indul be . Aztán a hajléktalan csapatok megjelennek az üzlet előtt először kérnek aztán követelnek a látogatók szerint nívó meg zuhan és nem mennek oda többet ... .
2019. jan. 31. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Ami olyan az megy a kókuszgolyóba vagy a puncs szeletbe, a többi a kukába
2019. jan. 31. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
2 és 5 jól írja. Nem is értem miért pontozták le a kettest. Tökéletes válasz volt pedig. Ez így megy.
2019. febr. 1. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Anyukám dolgozott egy pékségben és cukrászdában is. Mindkét helyen az volt a szokás, hogy amit már nem lett volna ajánlott elfogyasztani azt kidobták, de voltak olyan termékek, amiket tovább tároltak és ha lehetett akkor felhasználták egy új süteményhez (pl.a puncs szelet erre jó példa). A pékségből mindig a helyi anyaotthonba szállították a megmaradt és még jó minőségű kenyeret, zsemlét, kiflit. A cukrászdában pedig olyan is volt, hogy egymás között elosztották és hazavitték a megmaradt süteményt, ha még jó volt, de már nem vot célszerű tovább tárolni és nem is tudtak vele mit kezdeni.
2019. febr. 2. 00:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!