Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül az a fánk amit...

Hogyan készül az a fánk amit a pékségekben cukrászdában lehet kapni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretik a gyerekeim de nekem soha nem sikerülni olyanra túl nagy lyukak vannak benne mondják ők,persze azért elfogy de mindig hozza teszik legközelebb olyat süss amilyet a kenyeres kocsis bacsi árul. Remelem tudjatok melyik fánkra gondolok. Várom a recepteket.
2014. okt. 26. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Pedig pont az a finom, amiben lyukak vannak, nem pedig a bolti "tömör". :) Gondolom, kevesebb élesztő van a boltiban, vagy nem hagyják nagyon megkelni a tésztát.
2014. okt. 26. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megkeleszted a tésztát, utána mégegyszer dagaszd át, keleszd kicsit, akkor nem nagy hólyagok lesznek benne, hanem sok kicsi.
2014. okt. 26. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!