Mit használjak olaj helyett fánk készítésénél?
Figyelt kérdés
sajnos nincs itthon olajunk, és messze lakunk az üzlettől(kb. 5 kilóméterre). van itthon egy kevés ráma sütőmargarin vagy mi,az esetleg jó lenne?
segítsetek kérlek! előre is köszönöm!
2014. szept. 25. 15:47
2/7 anonim válasza:
Nem jó, mert a fánkot sok olajban kell sütni.
Csinálj a fánk helyett valami mást, és süsd meg a sütőben.
3/7 anonim válasza:
Zsír sincs otthon? Bár kész gyomorrontás, ha rágondolok, annyi zsírban sütni. Már olajat használok csak.
4/7 anonim válasza:
Nem lesz kifejezetten fánk íze, de csinálj sütőben készíthető fánkot. Kelt tésztaszerű lesz, tömöttebb, mint a rendes, de nekem ízlett.
5/7 anonim válasza:
Pattanj biciklire, és irány a bolt.
Vagy kérj a szomszédtól olajat, és majd megadod neki.
7/7 anonim válasza:
Csak bő olajban jó, vagy megcsinálod a sütőben sültet, de azért az nem lesz az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!