Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit használjak olaj helyett...

Mit használjak olaj helyett fánk készítésénél?

Figyelt kérdés

sajnos nincs itthon olajunk, és messze lakunk az üzlettől(kb. 5 kilóméterre). van itthon egy kevés ráma sütőmargarin vagy mi,az esetleg jó lenne?


segítsetek kérlek! előre is köszönöm!


2014. szept. 25. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Szoktam sütni. Finom.

2014. szept. 25. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó, mert a fánkot sok olajban kell sütni.

Csinálj a fánk helyett valami mást, és süsd meg a sütőben.

2014. szept. 25. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Zsír sincs otthon? Bár kész gyomorrontás, ha rágondolok, annyi zsírban sütni. Már olajat használok csak.
2014. szept. 25. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz kifejezetten fánk íze, de csinálj sütőben készíthető fánkot. Kelt tésztaszerű lesz, tömöttebb, mint a rendes, de nekem ízlett.
2014. szept. 25. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Pattanj biciklire, és irány a bolt.

Vagy kérj a szomszédtól olajat, és majd megadod neki.

2014. szept. 25. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Itt a megoldás. [link]
2014. szept. 25. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak bő olajban jó, vagy megcsinálod a sütőben sültet, de azért az nem lesz az igazi.
2014. szept. 25. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!