Nekem miért nem aranysárga a rántottám? :D
Figyelt kérdés
Múltkor is láttam munkahelyen hogy srác ilyen aranysárga színű rántottát eszik, ahogy egy éttermi reggelinél is így van ez. :D Amit én sütök otthon mindig fakó. És nem azért mert sokáig sütöm és barna lesz, nem, ez teljességgel fakó sárga, nagyon csúnyán néz ki. :D És mindig másfajta tojásból csinálom, ez nem lehet az oka.
Kb ilyen másoknak, nekem meg gusztusom sincs sokszor hozzá, amiért fakó és inkább barnás árnyalatú semmint sárga.
2019. ápr. 17. 10:28
11/11 anonim válasza:
Minden a tojáson múlik. Saját magam is megtapasztaltam, mikor megpróbáltam eltanulni nagyapámtól a rántottája receptjét. Csinálhattam én akárhogy, akármilyen odafigyeléssel, soha nem lett olyan színű, állagú, és ízű, mint az övé. Aztán elmentem azokhoz az árusokhoz a piacra, ahol ő szokta venni a hozzávalókat, beleértve a tojást is. Érdekes módon, ezekkel egészen más lett az eredmény, közel volt az övéhez. Előtte próbálkoztam mindenféle tojással, volt köztük sima bolti, bió, olcsó, drága, amit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!