Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nekem miért nem aranysárga a...

Nekem miért nem aranysárga a rántottám? :D

Figyelt kérdés

Múltkor is láttam munkahelyen hogy srác ilyen aranysárga színű rántottát eszik, ahogy egy éttermi reggelinél is így van ez. :D Amit én sütök otthon mindig fakó. És nem azért mert sokáig sütöm és barna lesz, nem, ez teljességgel fakó sárga, nagyon csúnyán néz ki. :D És mindig másfajta tojásból csinálom, ez nem lehet az oka.

[link]

Kb ilyen másoknak, nekem meg gusztusom sincs sokszor hozzá, amiért fakó és inkább barnás árnyalatú semmint sárga.


2019. ápr. 17. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Minden a tojáson múlik. Saját magam is megtapasztaltam, mikor megpróbáltam eltanulni nagyapámtól a rántottája receptjét. Csinálhattam én akárhogy, akármilyen odafigyeléssel, soha nem lett olyan színű, állagú, és ízű, mint az övé. Aztán elmentem azokhoz az árusokhoz a piacra, ahol ő szokta venni a hozzávalókat, beleértve a tojást is. Érdekes módon, ezekkel egészen más lett az eredmény, közel volt az övéhez. Előtte próbálkoztam mindenféle tojással, volt köztük sima bolti, bió, olcsó, drága, amit csak akarsz.
2019. ápr. 17. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!