Mitől lesz szép aranysárga a húslevesetek? Nekem nem tetszik az enyém színe mit felejthettem ki?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 13:52
2/12 anonim válasza:
1 szép nagy vöröshagyma megpucolva, egészbe
3/12 anonim válasza:
És egy nagy krumpli. Ettől lesz szép átlátszó. Ja és nagyon lassan kell főzni.Épp, hogy "gyöngyözzön".
5/12 anonim válasza:
megfelelő mennyiségű hús és sárgarépa
7/12 anonim válasza:
Én pont tegnap főztem meg életem legjobb húslevesét (kb. 15 éve főzök :), elmentem vásárolni a levest meg itthon hagytam a férjemre. Takarékon gyöngyözeve főtt 4 órahosszát (mert a férjem elfelejtette elzárni:), gyönyörű, teljesen átlátszó aranysárga színe lett.
Karajcsont, 3 szál s. répa, 2. sz. fehérrépa, 2 szelet zeller, cikk kelkáposzta, 2 sz. karalábé, 1 fej hagyma héjával, 1 gerezd f.hagyma, 1 krumpli, egészbors, delikát.
8/12 anonim válasza:
Mondjuk nem értem mi a macskafarkának kell aranysárgának lennie a levesnek.
9/12 anonim válasza:
Az étel ne csak jó, hanem szép is legyen.
1 szál sáfrány a fazékba, vagy 6 szál sáfrányos szeklice.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!