Van pár szep szelet serteskarajom, hogy keszitsek belole Pecsenyet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 22:26
1/3 anonim válasza:
Ha szeletekben van sóval, fűszerkeverékkel szórd meg, majd zsírozott tepsibe rakd sorba, tegyél rá hagymát, paradicsomot, zöldpaprikát. Kevés vízzel fóliázd be, a sütőben süsd amíg megpuhul, majd tejszínnel (tejföllel) öntsd nyakon + reszelt sajt (ha van) és süsd készre.
2/3 anonim válasza:
A kikloffolt megsózott, megborsozott karajszeleteket tedd sütőpapírral bélelt tepsibe, önts alájuk kevés vizet és olajat, majd nagy szeletekbe vágott jó sok hagymával szórd be, alufóliával takard le és süsd puhára közepes lángon, majd a fóliát levéve rövid ideig még süsd egy kicsit. Gyors, egyszerű és finom.
Szoktam úgy is, hogy köménymaggal szórom meg és jó sok fokhagymagerezdet szórok rá, ugyanúgy sütöm, mint az előzőt. Hámozott egészben hagyott burgonyákat teszek mellé.
Nagyon finom úgy is, ha hagyma, paprika, paradicsom, esetleg gomba, vagy egyéb zöldségfélével sütöm, ilyenkor só, bors és majorannával ízesítem, a végén még locsolok rá szójaszószt és pár kanál vörösbort, majd a szaftot sűrűre lefőzöm. Rizzsel finom.
3/3 anonim válasza:
Kicsit klpfold ki, sózd, borsozd be, és panirozd másképp. Liszt, tojás, reszelt krumpli. Óvatosan tapicskold rá, és forró zsiradékban süsd pirosra. Ha a krumpli piros, már kész is, mert a karajnak csak pár perc kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!