Miért válik a gyönyörű aranysárga levesem másnapra, zöld trutymóssá?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 12:09
1/3 anonim válasza:
A befözött tésztától.
Mindíg csak annyi levesbe fözök tésztát(kissebb lábosba) amennyit rögtön megeszünk.
A maradék ahogy lehült,rögtön hüttöbe teszem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom a "trükköd"! :D
2010. febr. 7. 17:49
3/3 anonim válasza:
Én mindíg belefőzöm a tésztát és sosem lesz zöld másnapra és szép tiszta marad a leves...
Ott valami más probléma lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!