Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért válik a gyönyörű aranysá...

Miért válik a gyönyörű aranysárga levesem másnapra, zöld trutymóssá?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:

A befözött tésztától.

Mindíg csak annyi levesbe fözök tésztát(kissebb lábosba) amennyit rögtön megeszünk.

A maradék ahogy lehült,rögtön hüttöbe teszem.

2010. febr. 7. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom a "trükköd"! :D
2010. febr. 7. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindíg belefőzöm a tésztát és sosem lesz zöld másnapra és szép tiszta marad a leves...

Ott valami más probléma lesz szerintem.

2010. febr. 8. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!