Mitől lesz szép aranysárga a húslevesem?
A bolti baromfiból is szép sárga sikerül. Most legutóbb pulykaszárnyból csináltam.
Kérdező, milyen hússal próbálkozol? A párom próbált rávezetni, hogy sertésből készüljenek a húslevesek, egyszer megpróbáltam, de se íze se bűze nem volt a levesnek.
Zöldségből sárgarépa, krumpli, zellergumó, petrezselyemgyökér (és lehetőleg zöld is), karalábé, egy kisebb fej vöröshagyma, darab kelkáposzta megy bele. só, bors fűszerként. Van a családunkban olyan, aki egész paprikát és/vagy egy kis kanál őrölt pirospaprikát is tesz bele. Én nem szoktam egyiket sem.
Én boltiból szoktam készíteni, csirkefarhátból és direkt olyat választok ami zsírosabb.
Gyönyörűen kicsapódik a zsír a tetején, ha nem is aranysárga de sárga.
Kevesebb vizet rakj bele és zellert, friss zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!