Hogyan süssem meg a csirkét?
A diétám előírása ma vacsorára: 25 dkg csirkemell citrommal ízesítve, olajjal.
Nos, a hús ízesítését megoldom, de soha életemben nem csináltam még húsételt. Nem tudom, hogyan kellene megsütni, mennyi olaj kell a serpenyőbe, mikor kell beletenni a húst és mikor sült meg teljesen..
Hogyan csináljam?
A válaszokat előre is köszönöm :)
szia! két teáskanál olajat önts a serpenyőbe. mikor már forró akkot tedd rá a hússzeleteket, amit már kissé besóztál.kb. 4 percig az egyik, 4 percig a másik oldalát
süsd meg, míg egy kis színt nem kap.utána fűszerezd ízlés szerint és tedd rá a fedőt, hogy a párában puha maradjon.
salátát bármennyit fogyaszthatsz mellé.
üdv.
citromlét borssal, sóval, fokhagymával összekevered, belerakod a csirkét - 2 órán át hagyod állni
kis Rama margarint hevítesz, a csirke minden oldalát lepirítod, kis vizet és a maradék páclét aláöntöd 5-6 perc alatt lefedve puhára párolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!