Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem meg a csirkét?

Hogyan süssem meg a csirkét?

Figyelt kérdés

A diétám előírása ma vacsorára: 25 dkg csirkemell citrommal ízesítve, olajjal.


Nos, a hús ízesítését megoldom, de soha életemben nem csináltam még húsételt. Nem tudom, hogyan kellene megsütni, mennyi olaj kell a serpenyőbe, mikor kell beletenni a húst és mikor sült meg teljesen..

Hogyan csináljam?


A válaszokat előre is köszönöm :)


2010. júl. 5. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálnám meg, hogy zsíradék nélkül, gyorsan átsütöm a csirkemellett. :) Ilyet általában a jó öreg Gordon szokott csinálni.:D
2010. júl. 5. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

szia! két teáskanál olajat önts a serpenyőbe. mikor már forró akkot tedd rá a hússzeleteket, amit már kissé besóztál.kb. 4 percig az egyik, 4 percig a másik oldalát

süsd meg, míg egy kis színt nem kap.utána fűszerezd ízlés szerint és tedd rá a fedőt, hogy a párában puha maradjon.

salátát bármennyit fogyaszthatsz mellé.

üdv.

2010. júl. 5. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

citromlét borssal, sóval, fokhagymával összekevered, belerakod a csirkét - 2 órán át hagyod állni


kis Rama margarint hevítesz, a csirke minden oldalát lepirítod, kis vizet és a maradék páclét aláöntöd 5-6 perc alatt lefedve puhára párolod

2010. júl. 5. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!