Csülköt csak süssem fólia alatt vagy főzem előtte 1kicsit meg?
Figyelt kérdés
Azt szeretném ha omlos lenne. Holnapra lenne jönnek vendégek.2011. okt. 31. 08:16
1/6 anonim válasza:
Van aki előfőzi a csülköt és utána pirítja sütőben, én is próbáltam már így is. De mégiscsak akkor a legfinomabb, ha nem főzzük ki belőle az ízeket előtte, hanem ő maga szépen először remegős puhára, majd kívülről ropogós pirosra sül a sütőben, saját levében, vizezés nélkül. Ehhez azonban sok idő és türelem kell. Így aztán, ha ez van ebédre, akkor már reggel 8-kor nekiállok, hogy 1-kor ehessünk. Mondjuk csinálni vele nem nagyon kell semmit.
Kell még hozzá egy fedeles tepsi és egy dl sör.
2/6 anonim válasza:
Fólia alatt, közepen lángon, finom szaftosra süthető, nem kell előfőzni. Zsírral kikent tepsibe teszed, mellé teszel pár gerezd hámozatlan fokhagymát, 1 deci vizet öntesz alá, majd fólia alatt 1,5 órát sütöd, ha már puha leveszed a fóliát és kicsit még így is sütöd.
3/6 anonim válasza:
Persze a csülök nagyságától is függ a sütési idő, minél nagyobb, annál több időt kell rászánni.
4/6 anonim válasza:
Ne egy kicsit, hanem teljesen főzd meg előtte.
5/6 anonim válasza:
"Ne egy kicsit, hanem teljesen főzd meg előtte."
Nagy ötlet.. Biztos sok íz marad benne ha teljesen kifőzöd.
6/6 doboszoli válasza:
Szerintem sem szabad főzéssel kilúgozni. Ráér megsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!