Pulyka comb? Mivel füszerezem? Hogyan süssem meg hogy omlos legyen?
Figyelt kérdés
Filézett alsó és felső combom van :
Köszönöm a válaszokat.
2011. okt. 24. 14:53
1/4 anonim válasza:
lehet kapni kifejezetten pulyka fűszersót, vagy pácot. mielőtt sütni akarod, pácold be ebbe, álljon pár órát, majd a páclével együtt tedd sütőbe lefedve közepes lángon kb 1 órát, majd a fóliát levéve pirítsd meg a tetejét, közben locsolgatva a levével. ezután hagyd ebben a lében kihűlni, vagy legalább tálalásig. anyósom hideg sültnek szokta csinálni, és hagyja 1 éjszakát állni a levében, ezalatt magába szívja a levét és finom zaftos lesz.
2/4 anonim válasza:
Sózd be a combok mindkét oldalát
Tűzdelt meg a combokat fokhagymával, mehet bele szalonna is
Olajba tegyél: só,bors, majoranna,kakukkfű,rozmaring, ezzel kenegesd át a húst és hagyd állni pár órát
A tepsibe tegyél zsírt, (én libazsírt szoktam) kevés vizet (lehet fehérbor is) és a páclét, tedd bele a husikat és pár egészben hagyott fokhagymát, fólia alatt süsd legalább 2 órán át, közben egyszer fordítsd meg és néha kenegesd át a levével.
3/4 anonim válasza:
Lehet pácolni egy éjszakát ebben:olaj+őrölt paprika+bors+zúzott fokhagyma+babérlevél...sütés előtt só.
Aztán a sütőbe vele, pici víz. A levét sütés közben rámeregetni. És hagyni benne kihülni.
4/4 anonim válasza:
legjobb fűszer ide a só+bors+fokhagyma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!