Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertésnek a tarját hogyan...

Sertésnek a tarját hogyan süssem meg?

Figyelt kérdés

Múltkor sütöttem ,és nagyon kiszáradt,nem lett jó.

Köszi


2011. okt. 14. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Pácold be a húst: Majd a tepsibe tegyél kb 2dl vizet . Folia alatt párold puhára,ha puha akkor pirits rá ,hogy legyen egy kis szine.
2011. okt. 14. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
A tarját vagy pácolni és hirtelen sütni kell, vagy párolni és utána készresütni
2011. okt. 14. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én víz nélkül sütöttem,akkor azért száradt ki. És milyen pácot tehetnék rá?
2011. okt. 14. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
olajos pácot
2011. okt. 14. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

olajos fokhagymás, dörzsöld be a tarja szeleteket fokhagymával ,majd öntsd fel annyi olajjal ami elepi. Vagy fokhagyma törött bors mustár. ,

Fokhagyma ,mustár,piros arany. Ha pácolod a húst soha se sózd be,mert kiszárizja a húst.

2011. okt. 14. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Amit én szoktam csinálni /tarjából, és oldalasból is finom/:


- olaj;

- mustár;

- ketchup;

- majoranna;

- bors;

- pirosarany;

- meg ami fűszer eszembe jut.

Jól összekeverem, beleáztatom /igen bőven lepje el a húst/, a húsokat, legalább fél napra. Kiszedem, de maradjon rajta a masszából, tepsibe, fedő rá, had süljön.

2011. okt. 14. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

még egy lehetőség van, hogy ne legyen száraz.besózva, lisztbe mártva serpenyőben kevés zsíron mindkét oldalát 4 percig elősütöd. utána zsírozott tepsibe szeded, a maradék lisztes zsiradékot egy deci vízzel összeforralod és ráöntöd a húsokra. lefóliázva kb 45 percig sütöd, utána

fólia nélkül egy kicsit megpirítod.

finom, omlós, szaftos husi lesz belőle.

ha fokhagymásan szeretnéd, akkora fóliázás előtt szórd meg

reszelt, vagy finomra szeletelt fokhagymával. bors, majoranna is mehet rá ízlés szerint.

2011. okt. 14. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Tarját és disznóhúst SOHA ne olajban süsd,csak zsírban.

Nem kell feltétlen bepácolni. Tedd egy kizsírozott tepsibe. Tegyél rá sót,fokhagymát,borókabogyót, tégy alá egy pohár vizet,és lefedve párold puhára. Így nem csak a hús lesz puha és jóízű,hanem finom pecsenye zsírod is lesz.

2011. okt. 14. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!