Hogyan süssem meg a bacon szalonnát?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés lesz, de nézzétek el, fiú vagyok, kezdő konyhaművész :D
Vettem szeletelt, gyorspácolt, füstöt bacon szalonnát. Hogy süssem meg? Tegyek olajat a teflonos serpenyőbe? Lassú tűzön kell? Tegyek rá fedőt? xD
Segítsetek, köszi!
2011. szept. 19. 18:56
1/4 anonim válasza:
Én csak mikróba szoktam bevágni 1-2 percre, többre nem, mert összeugrik olyan picire, hogy jajj, ha meg olajba teszem, akkor pláne. Ha mindenképpen úgy akarod, akkor forró olajba belevágod, de ez is max 1-2 perc, mert készen vannak már ezek, csak melegítés miatt kell max sütni...fedő nélkül, edény lehet teflon :)
2/4 anonim válasza:
Teflonos serpenyoben sutheted olaj nélkul is. Csak vigyázz mert kopkodhet :)
3/4 anonim válasza:
olaj a szalonnához bűn!!
van annak saját zsírja, ami kisüljön, semmi olaj nem kell hozzá.
legközelebb, ha serpenyőben sütsz szalonna szeletet, pár helyen vagdald be a széleit, így nem ugrik össze.
persze ezek a gyorspácolt hajszálvékony "baconok" meg sem közelítik egy szép szelet húsos füstölt sültszalonna ízét, élményét.
persze ez csak az én véleményem:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, mentek a kis kezek:)
2011. szept. 21. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!