Hogy süssem meg a darabolt csirkét?
van darabolva itthon csirke. mell, szárny, comb, hogy célszerű megsütni, mire kell figyelni.
bocs az egyszerű kérdésért, de nem igazán tudom:S
Süsd meg egyszerűen tepsiben. Esetleg vághatsz mellé zöldséget.
1. A combokat pár helyen szúrd be a csontig. Jobban átsül.
2. Fedd le alufóliával, úgy tedd a sütőbe és egy darabig hagy d úgy bent. Így megpuhul.
3. A mell hamarabb sül. Ha kész, vedd ki a többi hús mellöl.
még azt megkérdezném, hogy a tepsibe nem fog odaragadni, nem kell valamit alá tenni, és fűszerezni se kell előtte?
tényleg bocs a tudatlanságomért, de férfi vok:D:S és neten se találok semmit ezzel kapcsolatban
köszi:) igen meglepetés lesz, feleségemnek, mivel én most itthon vagyok, ő meg dolgozik még, gondoltam meglepem.
most tettem be a sütőbe, remélem jól sikerül:)
..AZÉRT nem ártana vizet is öntened alá, míg a fólia alatt párolódik, hogy megpuhuljon. Ez kb. 1 óra, utána leveszed a fóliát és megsütöd, közben 2x-3x forgatod, hogy mindenhol egyenletes legyen. A tuti tipp, amikor berakod a sütőbe, előtte önts rá sört és a végén, amikor pirul citromlét.
Én bepácoltam volna előtte, hogy ne legyen íztelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!