Hogyan sütitek meg az egész csirkét?
Figyelt kérdés
Sose csináltam még, ilyen kis grillcsirkéről van szó.2011. ápr. 8. 09:49
1/9 anonim válasza:
Sóágyon!
Egy kilónyi só a tepsibe, a csirkét befűszerezem, és ráfektetem a sóra.Másfél óra, és kész a fincsi kaja.Ennyi.
2/9 anonim válasza:
Bedörzsölöd sóval vagy grillfüszerrel,kiöntesz egy tepsibe 1 kg asztali sót,összekötöd a csirke lábait és ráteszed a sóágyra,majd a sütöbe készre,pirosra sütöd. a csirkébe beletehetsz egy almát.petrezselymes krumplival és áfonyalekvárral mennyei.sok sikert.
3/9 anonim válasza:
Grilles a sütőnk így csak felszúrjuk, bedörzsöljük vegetávaL és 1 óráig forgatjuk.A sós változat is jó ahogy az előbb írták.Vagy lehet olyat is, hogy alufólia alá bedugni a csirkét amit előtte jól bedörzsöltél sóval, borssal, majorannával, fokhagymával stb. és egy 30 percet így alufólia alatt sütöd, majd leveszed és megpirítod.Egy kis olajjal is belehet dörzsölni, ha nem bőrével sütöd.A tepsibe egy kis víz és olaj vagy zsír nem árt.
4/9 anonim válasza:
Mint előttem szólók, de volt hogy befűszerezve tasakban.
Barátnőm csinálta nagy régi óriás borítékban is, én csak sütőzacskóban.
5/9 anonim válasza:
befúszerezni, kívül belül, állni hagyni.
Utána belerakni tepsibe, leönteni forró margarinnal, sörrel, vizet alá, letakarni alufóliával és 40 percig párolni.
Majd citromot rányomni és úgy megsütni. A legjobb.
6/9 anonim válasza:
Én sütöttem már úgy, hogy csak besóztam (inkább a belsejét) rátettem a sóágyra, mikor piros lett, megforditottam, ugy is pirult. Ennyi. finom lett.
7/9 anonim válasza:
Nagyon hülye kérdés részemről: a sóágy miatt nem lesz sós? Vagy nem veszi magához a sót?
8/9 anonim válasza:
Nem lesz sós:)
Én is pont így szoktam, de még be se szoktam sózni: egy kiló sót szétterítek a tepsiben, ráültetem, és kilónként egy órát sütöm kb 4. fokozaton:)
Nagyon egyszerű, és nagyon finom lesz:)
Meg szinte zsírmenetes, az se rossz
9/9 anonim válasza:
Szia!Én már sokszor csináltam úgy, hogy a csirkét befűszerezem és egy sörösüvegre húzom rá.Az üvegről előtte le kell áztatni a címkét.Az üveget félig töltsd fel vízzel húzd rá a csirkét a lecsöpögő zsír miatt ajánlott egy tepsibe állítani az üveget.Olyan lesz mint az igazi grill csirke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!