Hogyan készítitek a szecsunáni csirkét uncle bens szecsuáni konzervvel?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 23:05
1/4 anonim válasza:
Rá van írva az Uncle Ben's szecsuáni konzerv szósz oldalára. Pont úgy.
2/4 anonim válasza:
Felvágom kicsire a húst, kevés oljon kis lángon sütöm egy darabig, sózom, borsozom kicsit. Megfehéredik, levet ereszt, kb mire az elpárolog, jó a hús (azért kóstold meg, a nyers hús nem az igazi szerintem. :D Ráöntöm és kész. Közben csinálok rozst és tálalható is. Bár szerintem a Knorr ezerszer finomabb, főleg a csípős szecsuáni. :)
3/4 anonim válasza:
Csíkokra vágom a húst,olajon pirítom.Amikor már félpuha,robog rá zsenge zöldborsót,azzal teljesen puhára párolom.Végén rá a szósz,összerottyantom,és kész is.És még a rizsbe rántottát keverek,így kaptuk a kínai étteremben,nagyon ízlett,azóta Én is így csinálom.Imádom az uncle bens szecsuánit,nálunk szinte minden héten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!