Hogyan kell csirkét főzni?
Azt írja, hogy kiolvasztja.Akkor csak nem a belsőséggel együtt van lefagyasztva?
Igen, beízesíted kívül-belül, a püspökfalatjánál kivágod a fenekét, és mehet is a zacsiba.
nagyon kezdőként is el kell döntened,hogy főzni, vagy sütni akarod azt a jószágot.
nem mindegy !
a sütőzacskó is egy megoldás, de előtte alaposan szemügyre kell venned,hogy valóban konyhakész-e, mint az előttem "szóló" is írta.
Ha sültcsirkét akarsz,egyben, félben, darabokban is megsütheted, jól besózva ,fűszerezve.
ha egyben akarod, akkor tepsi,ha darabokban akkor serpenyő is jó.
ha zsírban sütöd finomabb, és egy kis mártogatni való finom zsírod is marad.
a sütőzacskó egy alternatíva,abba belepakolhatod, akár krumplival is, és készre sütheted.ne feljstd el egy-két helyen kilyukasztani.
Bocsánat, ha feltételeztem, hogy belsőséggekel együtt rakta fagyasztóba, de mivel kezdő nem biztos, hogy tudja, én már találkoztam olyannal, hogy rajta volt a láb és a köröm is és úgy próbálta megsütni. :)
A sütőzacsi nagyon jó módszer, mióta én felfedeztem csak abban sütöm a husikat, sőt még zöldséget is, mert nem kell alá zsiradék és nagyon finom, omlós lesz.
Lehet kapni sültcsirke fűszerkeveréket én azzal pácolom be és nagyon jó izű lesz tőle.
Gondolom már megcsináltad, remélem jól sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!