Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csirkét főzni?

Hogyan kell csirkét főzni?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, kezdő főző vagyok.AZ egész csirkét kiolvasztom, utána beízesítem és beteszem a sütőbe sütőzacskóban? ennyi az egész?
2011. máj. 7. 11:34
 1/7 anonim válasza:
Azért nem árt, ha a belsőségeit kiveszed, ha nem konyhakész az a csirke :)
2011. máj. 7. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Azt írja, hogy kiolvasztja.Akkor csak nem a belsőséggel együtt van lefagyasztva?

Igen, beízesíted kívül-belül, a püspökfalatjánál kivágod a fenekét, és mehet is a zacsiba.

2011. máj. 7. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) és még annyi, hogy 360C -ra kell és mennyi időre ?
2011. máj. 7. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
vagyis 200C? , elírtam
2011. máj. 7. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

nagyon kezdőként is el kell döntened,hogy főzni, vagy sütni akarod azt a jószágot.

nem mindegy !

a sütőzacskó is egy megoldás, de előtte alaposan szemügyre kell venned,hogy valóban konyhakész-e, mint az előttem "szóló" is írta.

Ha sültcsirkét akarsz,egyben, félben, darabokban is megsütheted, jól besózva ,fűszerezve.

ha egyben akarod, akkor tepsi,ha darabokban akkor serpenyő is jó.

ha zsírban sütöd finomabb, és egy kis mártogatni való finom zsírod is marad.

a sütőzacskó egy alternatíva,abba belepakolhatod, akár krumplival is, és készre sütheted.ne feljstd el egy-két helyen kilyukasztani.

2011. máj. 7. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
egész csirkét szeretnék sütni,a belsőszervei már fagyasztás előtt ki lettek véve belőle. Úgy gondoltam hogy ízesítés után sütőzacskóba teszem és megsütöm
2011. máj. 7. 12:02
 7/7 anonim válasza:

Bocsánat, ha feltételeztem, hogy belsőséggekel együtt rakta fagyasztóba, de mivel kezdő nem biztos, hogy tudja, én már találkoztam olyannal, hogy rajta volt a láb és a köröm is és úgy próbálta megsütni. :)


A sütőzacsi nagyon jó módszer, mióta én felfedeztem csak abban sütöm a husikat, sőt még zöldséget is, mert nem kell alá zsiradék és nagyon finom, omlós lesz.

Lehet kapni sültcsirke fűszerkeveréket én azzal pácolom be és nagyon jó izű lesz tőle.


Gondolom már megcsináltad, remélem jól sikerült. :)

2011. máj. 10. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!