Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem a csirkét?

Hogyan süssem a csirkét?

Figyelt kérdés
Szeretnék csirkét sütni, olyat amit a salátákban lehet találni, teljesen omlós nincs kiszáradva, valószínüleg mellehúsa lehet, a széle kicsit jobban meg van sülve, és vékony szeletekre vágják úgy tállják! tulajdonképp szerintem teljesen natúr! ha valaki tudja mire gondoltam, írja meg nekem, hogy mitől lesz ilyen! Vagy hogyan csináljam?! Előre is köszi! :D
2010. máj. 20. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

pácba rakják egy napra

fűszerek+Bords eve pl.

mi így szoktuk

2010. máj. 20. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, sóágyon sült csirke, ízletes és nem szárad ki:


[link]

2010. máj. 20. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Sütőzacskóban.
2010. máj. 21. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!