A töltött csirkét meddig süssem, hogy finom ropogós legyen és átsüljön rendesen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 13:47
1/3 A kérdező kommentje:
és az nem baj ha telepakoltam a tetejét vöröshagymával??????????
2010. júl. 9. 14:13
2/3 anonim válasza:
Ugyan nem tudom, hogy mit értesz azalatt, hogy telepakoltad a tetejét hagymával (hol van egy töltött csirkének teteje? - tényleg nem értem, nem kötözködöm), de ha egészben van a csirke, akkor elöször kb. 160 fokon süsd rácson kilónként egy óráig úgy, hogy egy külön edényben vizet is tarts a sütöben, igy átpárolódik, utána 200 fokon addig, amig szép szine lesz, ez kb. 10 - 15 perc nálam.
3/3 A kérdező kommentje:
igazad van..honnan is tudhatnád h nálam melyik a teteje..:P De sztem baja nem lesz, mert nagyon finom illata van
2010. júl. 9. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!