Finom, puha, omlós tofu?
Figyelt kérdés
Valakinek van ötlete hogyan kell elkészíteni? Pácolni kellene? A kínai éttermekben mindig olyan tofut adnak, ami szétolvad az ember szájában, annyira puha, viszont a bolti tofu elég kemény, rugalmas állagú. Ha valakinek van valami ötlete mivel érhetném el, hogy puhább legyen, megköszönném:)2011. nov. 12. 13:46
1/5 anonim válasza:
Azsiaiak paroljak ezt, viszont tudod etelbe tenni pl. amikor mar majdnem keszre fott az etel, akkor teszel bele, ezt lehet tobb felekeppen, vagy reszeled, vagy pedig kockara vagni, igy lesz omlos. Indoneziaban olivan megsutik, es igy izesites szerint fogyasztjak, mezzel, lekvarral, vagy pedig kakukkfuvel es olivaval fogyasztjak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindkettőt ki fogom próbálni! :)
2011. nov. 12. 18:18
3/5 anonim válasza:
Én az itthon kapható tofut két vízben (sós) kifőzöm, hogy kijöjjön belőle a hashajtó, amivel kicsapatják, így puha lesz és kimegy belőle a büdösség is.
4/5 A kérdező kommentje:
hashajtó?
2011. nov. 13. 00:42
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!