Rostélyos kérdések: 3 napig hűtőben eláll nyersen?
Figyelt kérdés
Pácolnám, de valószínűleg csak a 3. nap tudom kisütni.2019. márc. 27. 20:23
3/5 anonim válasza:
Inkább kötelezőnek mondanám, ha egy hangyányit szakmázgatunk, ha teljesen friss a hús, pácolni is legalább 3 nap állás után érdemes!!!
4/5 anonim válasza:
Marhahúst minimum 2-3 napig kell érlelni a pácban, hogy jó legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!